2022 LÉTO

Od 23. srpna do 2. září probíhal tradiční Letní turnaj neregistrovaných. Letos se přihlásilo 25 týmů, hráčů byla tedy rovná stovka. Účast byla sice slabší než na jaře, ale průměrná s ohledem na několik posledních let. Opět se hrálo ve dvou kategoriích. 

V kategorii profi se přihlásilo 9 čtveřic, tedy stejně jako na jaře. V soutěži týmů z Ligy neregistrovaných zvítězilo družstvo Scotland Yard (969 kuželek) před Baldy (957 kuželek) a Městem II. (887 kuželek). V jednotlivcích to dlouho vypadalo na triumf Jardy Voříška (276 kuželek) z DaJaNaPe, ale v úplně poslední hře všechny přeházela Dana Soukupová (285 kuželek) za Zvlášní školu B. Bronz získal Luboš Skuhravý z Baldů (269 kuželek).

Mezi amatéry se z 23 týmů nejvíce dařilo družstvu Leskovice muži (857 kuželek), kteří tak vylepšili 3. místo z jara. Druzí skončili Žabáci (840 kuželek) a třetí DrnFejt (816 kuželek), na jaře 2. tým. Mezi jednotlivci se zaskvěl Daniel Žíla z vítězného týmu, 274 kuželek by mu mezi profíky stačilo na bronz. Stříbro bere jarní vítěz Zdeněk Němejc (Žabáci, 255 kuželek) a i mezi amatéry se na pódium dostala žena, třetí místo získala Martina Šmudlová (Žabičky, 228 kuželek).

Celková tabulkaPořadí jednotlivců

 

Všem hráčům děkujeme za účast a těšíme se na kuželně brzy zase naviděnou, ať už při zápasech, Lize neregistrovaných nebo dalších turnajích.